Bambus v dom in okolico prinese obilje sreče

Bambus kot srečna rastlina lahko veliko pripomore k sreči. S svojimi vibracijami ljudem pomaga k miru in blagostanju ter sreči. Ker smo veliko doma, zaprti v prostorih in je zima, turobno, temačno in mal svetlobe, lahko pozelenite dom ali okolico s srečnim bambusom. Takoj boste občutili vi in vaši domači ali zaposleni v podjetju spremembe na bolje. Takoj bo vse bolj zeleno, optimistično in veselo. Sreča se bo vrnila v vaše in druge oči.

bambus

Več boste imeli volje do življenja, bolj čist zrak boste dihali, ker bo bambus ustvaril kisik, ki ga potrebuje človek. Ta rastlina tako hitro raste, da vam bo vsak dna dala veliko veselja in priložnosti za mirno meditiranje ob njem. Tako, kot raste  bambus, bo z njim vred rastlo vaše bogastvo, blagostanje in obilje. Potrebuje zgolj dosti vode, lahko je kar v kozarcu ali posodi z vodo, lahko pa v zemlji, kot želite, kot vam je lažje. On obožuje oboje in že skromnimi pogoji raste, da je kar veselje.

Lahko ga imate v prostorih, v katerih koli, povsod bo njegova živa zelena barva poživila vse okoli sebe. Lahko ga imate na hodnikih, stopnišču, v pisarnah, skladiščih ali na terasah in zimskih vrtovih, potrebuje la malce več toplote. Bambus je že nekaj časa hit v Sloveniji in zelo znan, skoraj vsak ga že ima, zato ga hitro nabavite, saj že vedo, zakaj ga imajo, ker se z njim počutijo bolj srečne.

Na kitajskem je bambus sreče rastlina, ki jo čislajo že tisočletja in jo imajo povsod, iz njega pa izdelujejo tako  strehe, kot pohištvo in stene. Pri nas ga ljudje rado uporabijo tudi za fižolovke, bambus namreč zraste lahko zelo visoko. Je pa več vrst, nekateri bambusi rastejo avtohtono tudi na naši obali, kjer je malo bolj toplo. Privoščite sebi in drugim srečo ter zadovoljstvo ob vibracijah bambusa.