Poznate angelske karte?

Duhovni svetovalci in jasnovidci se povežejo in uporabijo angelske karte za tolmačenje posebnih sporočil. Povezovanje z angeli nam da jasen vpogled v notranjost duše in pomaga odkrivati duhovne sposobnosti. Angelske karte vam dajo drugačen vpogled v življenje. Na življenje boste pričeli gledati z drugačnimi očmi, vaše mišljenje bo bolj poglobljeno in bolj se boste prepustili duhovnemu vodstvu. Po sporočilu angelske karte boste bolj čutili ljubezen in veselje do življenja. Angelske karte imajo različne pomene. Na vsaki je upodobljeno angelsko bitje, ki nosi drugačno sporočilo. Karta, ki vam je namenjena bo nosila posebno sporočilo bodisi glede ljubezni bodisi glede poslovne poti.

angelske karte

Da ne bo pomote angelske karte ne napovedujejo prihodnosti, temveč vam pomagajo uvideti trenutno situacijo skozi drugačne oči. Dajo vam vpogled v trenutno situacijo, naj bo to slaba ali dobra, vam pomagajo razumeti stvari na drugačen način in tako lažje najdete rešitve. Angelske karte vam dajo vpogled v vašo notranjost, tako boste bolje spoznali sebe in se lažje razumeli in sprejeli odločitev. Morda vas čaka pomembna odločitev v življenju, nek nov korak, za katerega ne veste kako se odločiti. Angelske karte se ne bodo odločile namesto vas, bodo pa vam razširile pogled in tako posledično pomagale izbrati pravo odločitev za nadaljnji korak.

Nikar ne mislite da vam bodo angelske karte krojile prihodnost, saj imate svobodno voljo in možnost odločanja, lahko pa vam karte dajo drugačen pogled na situacijo v kateri ste se znašli. Karte vas vodijo in nikakor ne odločajo namesto vas. Ne pustite si da boste dobesedno vzeli pomen karte, prepustite se samo tej ideji in razmišljanje o situaciji bo veliko lažje. Karte nimajo super moči ampak vam dajo moč za trenutno situacijo. Če si boste kupili svoje karte se prej posvetujte s kakšnim strokovnjakom kako jih pravilno uporabljati. Karte je potrebno najprej očistiti in se z njimi povezati, šele na to lahko pričnete z branjem angelskih kart.