Oštarija – oddih in pustolovščina

Vsakdo potrebuje pošten oddih in Oštarija ima možnost rezervacije hrane in počitka. Za počitek imajo v ponudbi več različnih sob in sicer: sobo z dodatnim ležiščem in balkonom, sobo z zelišči in pa sobo z dodatnim ležiščem. Oštarija je odprta vse dni v tednu razen v ponedeljek. Ponujajo tudi oddih v neokrnjeni naravi z izkušenimi vodniki v Kočevskem Rogu. Pri tem se lahko naučite zakuriti ogenj brez vžigalic, prisluhnite naravi. V gozdu si sami poiščite hrano, prenočišče ter pripraviti hrano brez štedilnika. Za različne vrste delovnih ekip ponujajo teambuildinge, ki izboljšajo komunikacijo in medsebojno zaupanje med člani.

Seveda pa Oštarija nudi tudi domačo gozdarsko malico in domače dobrote kot so: domače mesnine, domača skuta, velikanski hlebec in štručke z jedilnim maslom. Ponujajo pa tudi kulinarično razvajanje z svojimi specialitetami, celodnevno uživanje na bazenu v Dolenjskih toplicah, kjer lahko sprostite svoje mišice, ob vikendih pa je možno tudi nočno kopanje. V Wellnes centru Balnea si lahko privoščite masažo in uživajte v različnih savnah.

Gostje, ki prenočujejo v Oštariji imajo na vse storitve 10% popust. Vsaka soba ima svoj podpis. Na izbiro je 12 apartmajev in sob, ki se razlikujejo glede na zelišče, ki oddaja specifičen vonj, ki nas sprosti. Dobrodošli so vsi od popotnikov, gostov, poslovnih gostov, otrok in hišnih ljubljenčkov. Oštarija uporablja najstarejše recepte domačih jedi in specialitet, ki jih povezujejo z zelišči. Na izbor sestavin so še posebej pozorni, ker prisegajo na lokalno, navdihujejo pa jih vrhunske kulinarične jedi. Oštarija ponuja pester izbor jedi, preživljanje prostega časa in preživetja v naravi. Za vsakega posameznika se najde nekaj.