Miele – z razlogom najboljši pomivalni stroj danes

Zakaj bi se mučili in jezili nad slabo pomito posodo, ko pa vam tega ni treba? Vaša posoda je lahko kristalno čista in brez madežev v rekordno hitrem času. Danes so na voljo pomivalni stroji, ki bodo avtonomno dozirali optimalno količino pomivalnega sredstva in kvalitetno pomili umazano posodo, še preden se boste prebudili iz popoldanskega dremeža. Če želite funkcionalno in estetsko popestriti vašo kuhinjo, izberite znamke Miele, ki obljublja neomejeno svobodo in udobje.

Miele je vodilni ponudnik vrhunskih gospodinjskih aparatov na svetu, znan po tehnološko naprednih in natančno dodelanih produktih, ki lajšajo vsakodnevna opravila. Kot sama znamka tudi pomivalni stroj nudi maksimalno učinkovitost in kvaliteto – preizkusite ga in doživite izvrstne rezultate pomivanja. Ne le učinkovit, tudi natančno estetsko dodelan; vaši kuhinji bo kot ulit. Izberete lahko takšnega, kot sami želite, značilnosti opreme so namreč odvisne od modela. Prostostoječ pomivalni stroj ima robustni pokrov, ki vam lahko dobro služi tudi kot delovna ali odlagalna površina. Če se selite, ga lahko kdajkoli brez težav odpeljete s seboj in postavite v novo kuhinjo.

najboljši pomivalni stroj danes miele

Udobje, zdravje in zadovoljstvo

Želite vgradni pomivalni stroj? Če v kuhinji nimate veliko prostora in bi ga raje vgradili pod pult, lahko izbirate obsidian črno barvo in  plemenitim jeklom CleanSteel. Poskrbite, da boste na vsakem koraku v stilu – tudi v kuhinji. Za popolno usklajenost dizajna lahko sprednjo stranico stroja opremite tudi z okrasnimi elementi vgradne kuhinje.

Za bolj enostavno in udobno uporabo pomivalnega stroja je možna tudi visoka vgradnja; vsi vgradni Mielejevi stroji so namreč primerni za vgradnjo na ergonomsko višino. Tako se vam za zlaganje posode ne bo nikoli več treba sklanjati, naprezati in obremenjevati hrbtenice. Če vas v tem trenutku to ne moti, vas bo morebiti kasneje. Želite nekaj posebnega, nekaj novega in naprednega? Za še večje udobje in enostavno uporabo si lahko privoščite pomivalni stroj brez ročaja s funkcijo Knock2open, ki vam omogoča, da svoj pomivalni stroj odprete zgolj z dvakratnim trkom po vratih. Še danes preverite ponudbo Mielejevih pomivalnih strojev in poskrbite za svoje udobje, zdravje in zadovoljstvo.

Preberite več o najboljšem pomivalnem stroju danes na https://g7000.miele.com/sl-si/.