David Hriberski je lahko vzor za vse

David Hriberski je gospod, ki bi lahko bil vzor marsikomu. Gospod je iz nič naredil iz sebe uspešnega podjetnika in človeka na sploh. Mislim, da bi res moral vsak slediti poti ki si jo zada, kot je do storil David. Samo s srednješolsko izobrazbo je naredil iz sebe res uspešnega. On je dokaz da se da, samo slediti morate svojim sanjam in željam. Več si lahko preberete na: www.davidhriberski.com/.

David Hriberski, človek ki je srednjo gostinsko šolo postal uspešen človek. V svojem življenju je dosegel marsikaj, kar si mogoče nihče ne misli. Je pa on v bistvu dokaz, da lahko ljudje postanemo vse kar si želimo oziroma kar se nam zdi samo kot sanje. Mislim, da še marsikdo sploh ni slišal za tega gospoda, ampak mogoče bi pa moralo več ljudi vedeti za njega in njegovo zgodbo. Kot sem rekla je David Hriberski končal srednjo gostinsko šolo. Po končani srednji šoli je delal kot kuhar, ampak se v svojem poklicu preprosto ni videl. Potem je šel delat v proizvodnjo. Tudi tukaj ni ostal, saj je doživel poškodbo in odločil se je, da pa hoče v svojem življenju več. Potem je delal z zavarovanji in v bistvu tako vstopil v svet podjetništva.

David Hriberski je uspešen mož. Dane ima v lastni podjetje in je tudi avtor svoje knjige, ki jo je vredno prebrati. Prav tako svoje znanje in pozitivne misli širi s pomočjo različnih predavanj. Če hočete kaj izvedeti le pojdite na kakšno njegovo predavanje. Boste videli, da vam bo super. Prav tako ima svoje videi, kjer prav tako širi pozitivne misli. Tudi te si lahko ogledate, boste videli, da boste zadovoljni in boste začeli razmišljati. Mislim pa, da res lahko vidimo s pomočjo Davida, da lahko vsi v življenju dosežemo vse, kar si želimo in kar si mogoče ne moremo predstavljati.